Typy dietoterapii
• Dietoterapia polegająca na ograniczeniu lub wyeliminowaniu niektórych produktów i składników żywnościowych w przypadku takich chorób jak: choroby autoimmunologiczne (Hashimoto), niedoczynność tarczycy, cukrzyca i insulinddooporność, celiakia i nadwrażliwość na gluten.
• Dietoterapia mająca na celu uzupełnieniu niedoborów witamin i składników mineralnych wynikających z upośledzenia ich wchłaniania w niektórych chorobach układu pokarmowego (nadwrażliwość jelitowa).
Oferujemy
• eliminację błędów żywieniowych,
• diagnostykę potrzeb żywieniowych,
• wzmocnienie organizmu,
• poradnictwo dietetyczne w różnych jednostkach chorobowych,
• poprawę ogólnej kondycji pacjenta,
• przeciwdziałanie postępowi rozwoju choroby,
• dietoprofilaktykę,
• indywidualnie opracowane plany żywieniowe,
• doradztwo żywieniowe dla kobiet w ciąży i młodych mam.
Zapytaj o wizytę
Zadzwoń 22 100 32 35 lub wyślij formularz.
Odwołaj wizytę
Zadzwoń 22 100 32 35 lub wyślij formularz.